+38 044 361-98-48

Верещака

250
200 гр

Давня середньовічна українська шляхетська страва. М`ясо підсвинка нарізали великими шматками і смажили на розігрітій сковороді зі смальцем. Добре підсмаживши, викладали у велике горня чи казанок і заливали буряковим квасом або трохи розведеним капустяним розсолом. Цибулини дрібно кришили. Одну з них злегка підсмажували і вкладали  обидві у верещаку. Присмачували перцем і тушкували в печі під кришкою майже до готовності на великому вогні. Наприкінці додавали черствого чорного хліба (стільки, щоб соус загуснув) і тушкували до готовності. Подавали гарячою, рясно посипавши зеленню.

Наша адреса: вулиця Михайла Донця, 2, Київ

Панорами